Sale!

Test Bank Craven/Hirnle: Fundamentals of Nursing Human Health and Function 6th edition

$188.68 $11.99

SALE: Offer Ends In [jaw_countdown datetime=”2020-12-30-20-04-00″ count_style=”wide” color=”#000000″ hide_days=”hide-days” show_sec=”show-sec”] 

 

Get this nursing test bank fast. Instant download. If you want “insider” knowledge on a class you are taking in nursing, do yourself a favor and don’t miss this sale and this study material. We share proven strategies to save money and time by studying using these official nursing test bank chapters.

Receive the chapters as WORD or PDF files. For a limited time, visit our coupon page to receive even more savings.

Category:

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

This nursing test bank is provided to you as an instant download. That means there is no waiting period after you purchase the file. Think about this – passing your exams at school is a choice. This can be accomplished and is usually distinctive for each and every person! Society understands that in order to help one another, we have to learn the latest information in nursing no matter what the subjects are like medical surgical, pharmacology, research, fundamentals, ob and pediatrics etc. Craven/Hirnle: Fundamentals of Nursing Human Health and Function 6th edition

Learn better and faster using these nursing tools to keep you up to date with the latest information for nursing. To purchase the test bank for this book, you can add this file to the cart and checkout. All the official nursing test bank files for this book will be provided to you forCraven/Hirnle: Fundamentals of Nursing Human Health and Function 6th edition

If you would like us to send you a sample chapter or if you have any questions or requests, send us an email and we will respond as soon as possible. Our email is support@nursingtesthelper.com

== SAMPLE CHAPTER 2 ==

Name: __________________________ Date: _____________

1. Your hospital has decided to begin to offer home health services to its clients. What is the most crucial impetus to the inception of these services?
A) The need for continuity of care
B) The promotion of worldwide healthcare
C) The change to shorter hospital stays
D) The need for decreased financial expenditures
Ans: C
Feedback:
Decreased hospital stays have led to an increase in community-based healthcare services.

2. A client has had a total knee replacement and is receiving care that includes learning to walk with a walker. What level of prevention is most applicable to this client?
A) Primary prevention
B) Secondary prevention
C) Tertiary prevention
D) Residual prevention
Ans: C
Feedback:
Tertiary prevention and healthcare deals with rehabilitation of the client. Teaching the client to walk with a walker is tertiary prevention.

3. A nurse is educating women on the need for calcium to prevent bone loss. What level of prevention does this represent?
A) Primary prevention
B) Secondary prevention
C) Tertiary prevention
D) Residual prevention
Ans: A
Feedback:
Primary prevention or primary healthcare involves the education of clients in the prevention of disease.

4. An example of primary healthcare is
A) A hearing screening in the school setting
B) Care of the client in the intensive care unit
C) Diagnostic testing for HIV/AIDS
D) Care of the client on rehabilitation
Ans: A
Feedback:
Primary prevention or primary healthcare involves the screening of clients in the prevention of disease.

5. An example of a tertiary healthcare setting is a(an)
A) Rehabilitation facility
B) Outpatient surgery center
C) Medical division in the hospital
D) Ambulatory care clinic
Ans: A
Feedback:
Tertiary care settings include rehabilitation and long-term care facilities.

6. An example of a secondary healthcare setting is a(an)
A) Inpatient cardiovascular surgery unit
B) Scoliosis screening in a school
C) Health maintenance network
D) Preferred physician network
Ans: A
Feedback:
Secondary care settings include hospitals and surgery units that provide acute care.

7. A 47-year-old male has decided he requires more exercise, needs to eat a heart healthy diet, and avoid alcohol. This client has determined which of the following?
A) Aging is causing him to gain weight
B) He requires ways to deal with stress
C) This lifestyle change influences health
D) He sees the need for weight reduction
Ans: C
Feedback:
Individuals can influence their own health through behavior and lifestyle changes.

8. A school nurse at the local public high school has begun a program with his students that addresses safe sex and nonsmoking. This school nurse is classified as a(an)
A) Home health provider
B) Moral force for the public
C) Community care affiliate
D) Tertiary prevention specialist
Ans: B
Feedback:
According to the National League for Nursing predictions, nurses will emerge as leaders and become a valuable moral force for the public.

9. Community-based healthcare is best defined as
A) Home care in a community setting
B) Healthcare developed in partnership with communities
C) Client-centered care in a senior citizen complex
D) Healthcare directed to the community at large
Ans: B
Feedback:
Community-based healthcare is developed within the context of a community.

10. Occupational health nursing is classified as
A) Community-based healthcare
B) Institutional healthcare
C) Residential healthcare
D) Tertiary healthcare
Ans: A
Feedback:
Community-based healthcare is developed within the context of a community. Care of employees in an occupational setting is considered to be community-based healthcare.

11. When educating clients in the community on health promotion and prevention of disease, it is important to stress which of the following factors?
A) Strenuous exercise is necessary for health
B) Education should emphasize society’s needs
C) Education should take place only in healthcare settings
D) Dietary needs should be covered in depth
Ans: B
Feedback:
Common to all programs will be the need for greater individual authority, accountability, and responsibility with less reliability on institutional authority and policies. Nursing education is evolving and redirecting its emphasis to meet society’s changing needs.

12. Care of women in the home prior to delivery is considered
A) Community-based nursing
B) Postpartum nursing
C) Antepartum nursing
D) Residential-based nursing
Ans: A
Feedback:
Community-based nursing focuses on individuals and families within the community.

13. A community health nursing student is assessing the birth rates and death rates of his local municipality and comparing these rates to the nation and the world. This is an example of what type of nursing?
A) Community-based nursing
B) Epidemiologic nursing
C) Community health nursing
D) Statistical nursing
Ans: C
Feedback:
Examining birth rates and death rates of a community is the focus of community health nursing. Community health nursing focuses on clients and populations of the community.

14. You are providing care and education to a woman who is pregnant with her first child. She states to you, “I have no money or food. I don’t know what I should do. I want to provide for my unborn child.” You refer the woman to the WIC program and a local food bank. This is an example of what aspect of community-based nursing?
A) Assessment
B) Planning
C) Restoration
D) Evaluation
Ans: B
Feedback:
Planning and intervention focus on using individual, family, and community resources to assist in restoring a client’s health to maximum possible functioning, while continuing to monitor for possible side effects to treatment or complications.

15. Continuity of care for a particular client is important to prevent
A) Multiple providers
B) Infection
C) Fragmentation of services
D) Rising healthcare costs
Ans: C
Feedback:
Continuity of care is the provision of healthcare services without disruption, regardless of movement between settings.

16. A nurse is covering all aspects of admission procedures for a client who is receiving home health services. The nurse explains what procedures will be covered during his visits. Which of the following aspects of the admission process does this represent?
A) Establishing rapport and showing willingness to listen
B) Clearly defining the purpose and expectations of the admission
C) Documenting the procedure
D) Assisting in participation of the care-related decisions
Ans: B
Feedback:
During the admission to the healthcare system, clients should understand the purpose and expectations of admission.

17. Prior to the client’s discharge from an acute care facility, the nursing case manager has the nursing staff, client, client’s family, physical therapist, and home health nurse meet. The purpose of this is to
A) Provide patient teaching
B) Evaluate the effectiveness of the hospitalization
C) Determine hospital-based services
D) Prepare the client for home care
Ans: D
Feedback:
Discharge planning prepares a client to move from one level of care to another within or outside the healthcare facility.