Test Bank Edition Health Psychiatric of 5th Townsend Essentials Nursing by Mental

$11.99

SALE: Offer Ends In [jaw_countdown datetime=”2020-12-30-20-04-00″ count_style=”wide” color=”#000000″ hide_days=”hide-days” show_sec=”show-sec”] 

 

Get this nursing test bank fast. Instant download. If you want “insider” knowledge on a class you are taking in nursing, do yourself a favor and don’t miss this sale and this study material. We share proven strategies to save money and time by studying using these official nursing test bank chapters. 29

This one simple download will explode your grades. If you want to learn powerful knowledge they want you to know, you will make a habit of studying these publisher extracted nursing test banks everyday throughout your class. that's not all, get an addition 5% off your order only today, at checkout use Coupon Code: ovenursingc

Category:

Description

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

This nursing test bank is provided to you as an instant download. That means there is no waiting period after you purchase the file. Think about this – passing your exams at school is a choice. This can be accomplished and is usually distinctive for each and every person! Society understands that in order to help one another, we have to learn the latest information in nursing no matter what the subjects are like medical surgical, pharmacology, research, fundamentals, ob and pediatrics etc. 29 Test Bank Townsend: Essentials of Psychiatric Mental Health Nursing 5th Edition

Learn better and faster using these nursing tools to keep you up to date with the latest information for nursing. To purchase the test bank for this book, you can add this file to the cart and checkout. All the official nursing test bank files for this book will be provided to you for Test Bank Townsend: Essentials of Psychiatric Mental Health Nursing 5th Edition

Sample Provided Below:

Chapter 3: Biological Implications

Multiple Choice

1. A depressed client states, “I have a chemical imbalance in my brain. I have no control over my behavior. Medications are my only hope to feel normal again.” Which nursing response is appropriate?1. “Medications only address biological factors. Environmental and interpersonal factors must also be considered.”2. “Because biological factors are the sole cause of depression, medications will improve your mood.”3. “Environmental factors have been shown to exert the most influence in the development of depression.”4. “Researchers have been unable to demonstrate a link between nature (biology and genetics) and nurture (environment).”
ANS: 1
Rationale: The nurse should advise the client that medications address biological factors, but there are other factors that affect mood. The nurse should educate the client on environmental and interpersonal factors that can lead to depression.

Cognitive Level: Analysis
Integrated Process: Implementation

2. A client diagnosed with major depressive disorder asks, “What part of my brain controls my emotions?” Which nursing response is appropriate?1. “The occipital lobe governs perceptions, judging them as positive or negative.”2. “The parietal lobe has been linked to depression.”3. “The medulla regulates key biological and psychological activities.”4. “The limbic system is largely responsible for one’s emotional state.”
ANS: 4
Rationale: The nurse should explain to the client that the limbic system is largely responsible for one’s emotional state. This system if often called the “emotional brain” and is associated with feelings, sexuality, and social behavior. The occipital lobes are the area of visual reception and interpretation. Somatosensory input (touch, taste, temperature, etc.) occurs in the parietal lobes. The medulla contains vital centers that regulate heart rate and reflexes.

Cognitive Level: Application
Integrated Process: Implementation

3. Which part of the nervous system should a nurse identify as playing a major role during stressful situations?
1. Peripheral nervous system 2. Somatic nervous system 3. Sympathetic nervous system 4. Parasympathetic nervous system
ANS: 3
Rationale: The nurse should identify that the sympathetic nervous system plays a major role during stressful situations. The sympathetic nervous system prepares the body for the fight-or-flight response. The parasympathetic nervous system is dominant when an individual is in a nonstressful state.

Cognitive Level: Comprehension
Integrated Process: Assessment

4. Which client statement reflects an understanding of circadian rhythms in psychopathology?1. “When I dream about my mother’s horrible train accident, I become hysterical.” 2. “I get really irritable during my menstrual cycle.”3. “I’m a morning person. I get my best work done before noon.”
4. “Every February, I tend to experience periods of sadness.”
ANS: 3
Rationale: By stating, “I am a morning person,” the client demonstrates an understanding that circadian rhythms may influence a variety of regulatory functions, including the sleep-wake cycle, regulation of body temperature, and patterns of activity. Most humans follow a 24-hour cycle that is largely affected by lightness and darkness.

Cognitive Level: Analysis
Integrated Process: Evaluation

5. Which types of adoption studies should a nurse recognize as providing useful information for the psychiatric community? 1. Studies in which children with mentally ill biological parents are raised by adoptive parents who were mentally healthy.2. Studies in which children with mentally healthy biological parents are raised by adoptive parents who were mentally ill.
3. Studies in which monozygotic twins from mentally ill parents were raised separately by different adoptive parents.4. Studies in which monozygotic twins were raised together by mentally ill biological parents.
5. All of the above.
ANS: 5
Rationale: The nurse should determine that all of the studies could possibly benefit the psychiatric community. The studies may reveal research findings relating genetic links to mental illness. Adoption studies allow comparisons to be made of the influences of the environment versus genetics.

Cognitive Level: Analysis
Integrated Process: Evaluation

6. Six months after her husband and children were killed in a car accident, a client is diagnosed with ulcerative colitis. The nurse should recognize that this situation validates which study perspective? 1. Neuroendocrinology
2. Psychoimmunology3. Diagnostic technology4. Neurophysiology
ANS: 2
Rationale: Psychoimmunology is the branch of medicine that studies the effects of social and psychological factors on the functioning of the immune system. Studies of the biological response to stress hypothesize that individuals become more susceptible to physical illness following exposure to stressful stimuli.

Cognitive Level: Application
Integrated Process: Evaluation

7. A withdrawn client, diagnosed with schizophrenia, expresses little emotion and refuses to attend group therapy. What altered component of the nervous system should a nurse recognize as being responsible for this behavior?
1. Dendrites2. Axons3. Neurotransmitters4. Synapses
ANS: 3
Rationale: The nurse should recognize that neurotransmitters play an essential function in the role of human emotion and behavior. Neurotransmitters are targeted and affected by many psychotropic medications.

Cognitive Level: Comprehension
Integrated Process: Evaluation

8. An instructor is teaching nursing students about neurotransmitters. Which best explains the process of how neurotransmitters released into the synaptic cleft may return to the presynaptic neuron?1. Regeneration2. Reuptake3. Recycling4. Retransmission
ANS: 2
Rationale: The nursing instructor should explain that the process by which neurotransmitters are released into the synaptic cleft and returned to the presynaptic neuron is termed reuptake. Reuptake is the process by which neurotransmitters are stored for reuse.

If you would like us to send you a sample chapter or if you have any questions or requests, send us an email and we will respond as soon as possible. Our email is support@nursingtesthelper.com