Sale!

Test Bank Edition Physiology of Principles 5th Human Stanfield

$48.00 $14.00

SALE: Offer Ends In

 

 

This nursing test bank contains all test bank chapters from the publisher, this will be provided to you via a download link right after your purchase or we will simply email you the files to your email. We do not log any information whatsoever. Your purchase is completely anonymous. Part of our service allows our clients to buy cheap nursing test banks in complete privacy. You will receive all 24

Receive the chapters as WORD or PDF files. For a limited time, visit our coupon page to receive even more savings.

Category:

Product Description

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

This nursing test bank is provided to you as an instant download. That means there is no waiting period after you purchase the file. Think about this – passing your exams at school is a choice. This can be accomplished and is usually distinctive for each and every person! Society understands that in order to help one another, we have to learn the latest information in nursing no matter what the subjects are like medical surgical, pharmacology, research, fundamentals, ob and pediatrics etc. 24 Test Bank Principles of Human Physiology (5th Edition) Stanfield

Learn better and faster using these nursing tools to keep you up to date with the latest information for nursing. To purchase the test bank for this book, you can add this file to the cart and checkout. All the official nursing test bank files for this book will be provided to you for Test Bank Principles of Human Physiology (5th Edition) Stanfield

*** HERE IS A SAMPLE FOR YOU TO CHECK OUT – NOT THE FULL CHAPTER ***

Chapter 03.        Cell Metabolism
MULTIPLE CHOICE.  Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question.
1) In the chemical equation A + B ⇌ C + D, the materials on the left-hand side of the equation are known as
________ whereas the materials on the right-hand side of the equation are know as ________.
A) anabolic : catabolic
B) catabolic : anabolic
C) reactants : products
D) products : reactants
E) product : substrate
Answer: C
Bloomʹs Taxonomy: Knowledge

Chapter Section: 3.1
2) In the chemical equation A + B ⇌ C + D, the arrow indicates that the reaction is
A) a metabolic pathway.
B) unidirectional.
C)bidirectional.
D) the net reaction of A+B.
E) None of the answers is correct.
Answer: C
Bloomʹs Taxonomy: Knowledge

Chapter Section: 3.1
3) The sum of the thousands of chemical reactions that occur within the body is called
A) metabolism.
B) hydrolysis.
C) phosphorylation.
D) oxidation.
E) reduction.
Answer: A
Bloomʹs Taxonomy: Knowledge

Chapter Section: 3.1
4) Making or synthesizing a protein would be considered a(n) ________ reaction and the type of reaction that
carries this process out is a ________ reaction.
A) catabolic : condensation
B) anabolic : condensation
C) catabolic : hydrolysis
D) anabolic : hydrolysis
E) metabolic : hydrolysis
Answer: B
Bloomʹs Taxonomy: Comprehension

Chapter Section: 3.1
1
5) Which of the following is a correct description of an anabolic pathway?
A) Proteins are transcribed from DNA in the nucleus.
B) Proteins are degraded by mRNA in the cytoplasm.
C) Glycogen is synthesized in the cytosol from glucose.
D) The primary site of the synthesis of triglycerides is in the liver.
E) The primary site of the breakdown of triglycerides is in the adipose tissue.
Answer: C
Bloomʹs Taxonomy: Analysis

Chapter Section: 3.1
6) When phosphate is added to ADP to form the energy-storing molecule ATP, this is known as ________ and,
since water is also produced, this reaction is also considered a ________ reaction.
A) phosphorylation : hydrolysis
B) phosphorylation : condensation
C) phosphorylation : dephosphorylation
D) dephosphorylation : hydrolysis
E) dephosphorylation : condensation
Answer: B
Bloomʹs Taxonomy: Comprehension

Chapter Section: 3.1
7) The addition of two hydrogens and two electrons to NAD+ is an example of what type of chemical reaction?
A) hydrolysis
B) oxidation
C) condensation
D) phosphorylation
E) reduction
Answer: E
Bloomʹs Taxonomy: Synthesis

Chapter Section: 3.1
8) Chemical reactions that involve the formation of peptide bonds between amino acids that produce water as a
byproduct are called ________ reactions.
A) hydrolysis
B) phosphorylation
C) condensation
D) oxidation
E) reduction
Answer: C
Bloomʹs Taxonomy: Comprehension

Chapter Section: 3.1
9) Chemical reactions that involve the production of a phosphate bond are called ________ reactions.
A) condensation
B) phosphorylation
C) dephosphorylation
D) oxidation
E) reduction
Answer: B
Bloomʹs Taxonomy: Knowledge
Chapter Section: 3.1

If you have questions just fling an e-mail to us: