Sale!

Test Bank Funke 11th Tortora Case Edition An Microbiology Introduction

$48.88 $11.99

SALE: Offer Ends In

 

 

Get this nursing test bank fast. Instant download. If you want “insider” knowledge on a class you are taking in nursing, do yourself a favor and don’t miss this sale and this study material. We share proven strategies to save money and time by studying using these official nursing test bank chapters. You will receive all 28

Receive the chapters as WORD or PDF files. For a limited time, visit our coupon page to receive even more savings.

Category:
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/nursingtesthelper.com/public_html/wp-content/themes/goodies/woocommerce/single-product/meta.php on line 32

Product Description

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

This nursing test bank is provided to you as an instant download. That means there is no waiting period after you purchase the file. Think about this – passing your exams at school is a choice. This can be accomplished and is usually distinctive for each and every person! Society understands that in order to help one another, we have to learn the latest information in nursing no matter what the subjects are like medical surgical, pharmacology, research, fundamentals, ob and pediatrics etc. 28 Test Bank Microbiology An Introduction ( 11th Edition ) Tortora Funke Case

Learn better and faster using these nursing tools to keep you up to date with the latest information for nursing. To purchase the test bank for this book, you can add this file to the cart and checkout. All the official nursing test bank files for this book will be provided to you for nursing test bank for Test Bank Microbiology An Introduction ( 11th Edition ) Tortora Funke Case

THE FOLLOWING IS A NURSING TEST BANK SAMPLE, THIS IS JUST A SMALL SAMPLE OF A CHAPTER AND IT IS NOT THE ENTIRE CHAPTER, WE ALSO REMOVED THE ANSWERS

Chapter 02. Chemical Principles
MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question.
1) Which of the following statements about the atom
12
6
C is FALSE?
A) It has 6 protons in its nucleus.
B) It has 12 neutrons in its nucleus.
C) It has 6 electrons orbiting the nucleus.
D) Its atomic number is 6.
E) Its atomic weight is 12.
Answer: B
Skill: Understanding
Table 2.1
16
8
O
12
6
C
1
1
H
2) Using the information in Table 2.1, calculate the molecular weight of ethanol, C2H5OH.
A) 96
B) 46
C) 34
D) 33
E) The answer cannot be determined.
Answer: B
Skill: Analysis
3) Antacids neutralize acid by the following reaction. Identify the salt in the following equation:
Mg(OH)2 + 2HCl → MgCl2 + H2O
A) Mg(OH)2
B) HCl
C) MgCl2
D) H2O
E) None of the answers is correct.
Answer: C
Skill: Analysis
4) Which of the following statements is FALSE?
A) Salts readily dissolve in water.
B) Water molecules are formed by hydrolysis.
C) Water freezes from the top down.
D) Water is a part of a dehydration synthesis reaction.
E) Water is a polar molecule.
Answer: B
Skill: Recall
5) Which of the following is the type of bond holding K+ and I- ions in KI?
A) ionic bond B) covalent bond C) hydrogen bond
Answer: A
Skill: Analysis
1
6) Which of the following is the type of bond between molecules of water in a beaker of water?
A) ionic bond B) covalent bond C) hydrogen bond
Answer: C
Skill: Understanding
7) What is the type of bond holding hydrogen and oxygen atoms in the H2O molecule?
A) ionic bond B) covalent bond C) hydrogen bond
Answer: B
Skill: Understanding
8) Identify the following reaction: Glucose +Fructose →Sucrose +Water
A) dehydration synthesis reaction
B) hydrolysis reaction
C) exchange reaction
D) reversible reaction
E) ionic reaction
Answer: A
Skill: Analysis
9) Identify the following reaction: Lactose +H2O →Glucose +Galactose
A) dehydration synthesis reaction
B) hydrolysis reaction
C) exchange reaction
D) reversible reaction
E) ionic reaction
Answer: B
Skill: Analysis
10) Identify the following reaction: HCl + NaHCO3→NaCl +H2CO3
A) dehydration synthesis reaction
B) hydrolysis reaction
C) exchange reaction
D) reversible reaction
E) ionic reaction
Answer: C
Skill: Analysis
11) Identify the following reaction: NH4OH ⇌NH3+H2O
A) dehydration synthesis reaction
B) hydrolysis reaction
C) exchange reaction
D) reversible reaction
E) ionic reaction
Answer: D
Skill: Analysis

If you would like us to send you a sample chapter or if you have any questions or requests, send us an email and we will respond as soon as possible. Our email is support@nursingtesthelper.com