Sale!

Test Bank Introduction To Global Health 2nd Edition Jacobsen

$186.88 $14.00


SALE: Offer Ends In

 

 

Get this nursing test bank fast. Instant download. If you want “insider” knowledge on a class you are taking in nursing, do yourself a favor and don’t miss this sale and this study material. We share proven strategies to save money and time by studying using these official nursing test bank chapters. You will be able to download Test Bank Introduction To Global Health 2nd Edition Jacobsen instantly today, right after you checkout. You will receive all 15

Receive the chapters as WORD or PDF files. For a limited time, visit our coupon page to receive even more savings.

Category:

Product Description

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

This nursing test bank is provided to you as an instant download. That means there is no waiting period after you purchase the file. Think about this – passing your exams at school is a choice. This can be accomplished and is usually distinctive for each and every person! Society understands that in order to help one another, we have to learn the latest information in nursing no matter what the subjects are like medical surgical, pharmacology, research, fundamentals, ob and pediatrics etc. 15 Test Bank Introduction To Global Health 2nd Edition Jacobsen

Test Bank Introduction To Global Health 2nd Edition Jacobsen

Learn better and faster using these nursing tools to keep you up to date with the latest information for nursing. To purchase the test bank for this book, you can add this file to the cart and checkout. All the official nursing test bank files for this book will be provided to you for Test Bank Introduction To Global Health 2nd Edition Jacobsen.

*** BELOW, IS A SAMPLE FROM THIS NURSING TEST BANK, YOU WILL RECEIVE THE CHAPTERS VIA PDF OR WORD DOCUMENT ***

Chapter 2

Multiple Choice

1. The life expectancy at birth in Sierra Leone is about 38 years. What can you infer about the population of Sierra Leone?
A. About half of adults in Sierra Leone die in their 30s or 40s.
B. Few 50-year-olds in Sierra Leone will survive to their 60th birthdays.
C. There are a lot of infant and child deaths in Sierra Leone.

Ans: C
Page: 22

2. Which term is used to describe the absence or presence of illness or disease?
A. Demography
B. Morbidity
C. Mortality
D. Vitality

Ans: B
Page: 23

3. Which term is best used to describe new cases of disease occurring in a population?
A. DALY
B. Incidence
C. Mortality rate
D. Prevalence

Ans: B
Page: 24

4. Which term is best used to describe the proportion of people in a population who have particular disease?
A. DALY
B. Incidence
C. Mortality rate
D. Prevalence

Ans: D
Page: 24

5. According to the Global Burden of Disease classification scheme, which of the following conditions is not a noncommunicable disease (NCD)?
A. Hypertension
B. Lung cancer
C. Osteoporosis
D. Poisoning

Ans: D
Page: 32

6. According to the Global Burden of Disease classification scheme, which of the following conditions is not a noncommunicable disease (NCD)?
A. Asthma
B. Diabetes
C. Muscular dystrophy
D. Vitamin A deficiency

Ans: D
Page: 32

8. According to the Global Burden of Disease classification scheme, which of the following conditions is not a neuropsychiatric disorder?
A. Autism
B. Lupus
C. Migraines
D. Schizophrenia

Ans: B
Page: 35

9. According to the Global Burden of Disease classification scheme, which of the following conditions is not a neuropsychiatric disorder?
A. Bipolar disorder
B. Cerebral palsy
C. Congestive heart failure
D. Parkinson’s disease

Ans: C
Page: 35

9. Which of the following would typically be classified as an intentional injury?
A. Burn
B. Drowning
C. Poisoning
D. Terrorist act

Ans: D
Page: 36

10. Which of the following statements about injuries is true?
A. High-income people tend to have a higher risk of injury than low-income people
B. Most injuries are intentional
C. Road traffic accidents are the most common cause of unintentional injury death worldwide
D. War is a more common cause of death worldwide than suicide

Ans: C
Page: 36