Test Bank Martini and Fundamentals Edition Nath of Bastholomew Anatomy Physiology 9th

$11.99

SAaLE: Offer Ends In [jaw_countdown datetime=”2020-12-30-20-04-00″ count_style=”wide” color=”#000000″ hide_days=”hide-days” show_sec=”show-sec”] 

 

Get this nursing test bank fast. Instant download. If you want “insider” knowledge on a class you are taking in nursing, do yourself a favor and don’t miss this sale and this study material. We share proven strategies to save money and time by studying using these official nursing test bank chapters. 29

Receive the chapters as WORD or PDF files. For a limited time, visit our coupon page to receive even more savings.

Category:

Description

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

This nursing test bank is provided to you as an instant download. That means there is no waiting period after you purchase the file. Think about this – passing your exams at school is a choice. This can be accomplished and is usually distinctive for each and every person! Society understands that in order to help one another, we have to learn the latest information in nursing no matter what the subjects are like medical surgical, pharmacology, research, fundamentals, ob and pediatrics etc. 29 chapters via PDF or Word document for Fundamentals of Anatomy and Physiology, 9e (Martini)

Learn better and faster using these nursing tools to keep you up to date with the latest information for nursing. To purchase the test bank for this book, you can add this file to the cart and checkout. All the official nursing test bank files for this book will be provided to you for nursing test bank for Fundamentals of Anatomy and Physiology, 9e (Martini)

BELOW, YOU WILL FIND A SAMPLE OF WHAT YOU WILL RECEIVE. YOUR ORDER WILL BE IN PDF OR WORD FORMAT: – NOT FULL CHAPTER

Chapter 3 The Cellular Level of Organization

Multiple-Choice Questions

1) The smallest living unit within the human body is
A) a protein.
B) the cell.
C) a tissue.
D) an organ.
E) an organ system.
Answer: B
Learning Outcome: 3-1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

2) Which of the following terms is not used to define the structure that separates the contents of a human cell from its surrounding medium?
A) cell wall
B) cell membrane
C) plasma membrane
D) plasmalemma
E) both a cell wall and a plasmalemma
Answer: A
Learning Outcome: 3-1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

3) Functions of the plasmalemma include all of the following, except
A) separation of the cytoplasm from the extracellular fluid.
B) regulation of exchange of materials with the extracellular environment.
C) sensitivity to chemical changes in the extracellular fluid.
D) thermal insulation.
E) structural support.
Answer: D
Learning Outcome: 3-1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

4) The plasma membrane is composed of
A) a bilayer of proteins.
B) a bilayer of phospholipids.
C) carbohydrate molecules.
D) carbohydrates and proteins.
E) carbohydrates and lipids.
Answer: B
Learning Outcome: 3-1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

5) Which of the following is not a function of membrane proteins?
A) bind to ligands
B) regulate the passage of ions
C) act as carrier molecules for various solutes
D) act as anchors or stabilizers for the cell membrane
E) storage of cellular nutrients
Answer: E
Learning Outcome: 3-1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

6) The tails of a phospholipid molecule are
A) hydrophilic.
B) composed of amino acids.
C) hydrophobic.
D) facing the cytosol.
E) interlocked to provide membrane strength.
Answer: C
Learning Outcome: 3-1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

7) The plasmalemma includes
A) integral proteins.
B) glycolipids.
C) phospholipids.
D) cholesterol.
E) All of the answers are correct.
Answer: E
Learning Outcome: 3-1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

8) What is the first part of the cell that is affected when the pH of extracellular fluid changes?
A) nucleus
B) nucleolus
C) the cytosol
D) plasmalemma
E) cytoskeleton
Answer: D
Learning Outcome: 3-1
Bloom’s Taxonomy: Comprehension

If you would like us to send you a sample chapter or if you have any questions or requests, send us an email and we will respond as soon as possible. Our email is support@nursingtesthelper.com