Test Bank Pharmacology Nurses 15th for Basic edition Clayton

$11.99

SALE: Offer Ends In [jaw_countdown datetime=”2020-12-30-20-04-00″ count_style=”wide” color=”#000000″ hide_days=”hide-days” show_sec=”show-sec”] 

 

Get this nursing test bank fast. Instant download. If you want “insider” knowledge on a class you are taking in nursing, do yourself a favor and don’t miss this sale and this study material. We share proven strategies to save money and time by studying using these official nursing test bank chapters. 50

This one simple download will explode your grades. If you want to learn powerful knowledge they want you to know, you will make a habit of studying these publisher extracted nursing test banks everyday throughout your class. that's not all, get an addition 5% off your order only today, at checkout use Coupon Code: ovenursingcc

Category:

Description

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

This nursing test bank is provided to you as an instant download. That means there is no waiting period after you purchase the file. Think about this – passing your exams at school is a choice. This can be accomplished and is usually distinctive for each and every person! Society understands that in order to help one another, we have to learn the latest information in nursing no matter what the subjects are like medical surgical, pharmacology, research, fundamentals, ob and pediatrics etc. 50 Test Bank Clayton: Basic Pharmacology for Nurses 15th edition

Learn better and faster using these nursing tools to keep you up to date with the latest information for nursing. To purchase the test bank for this book, you can add this file to the cart and checkout. All the official nursing test bank files for this book will be provided to you for Test Bank Clayton: Basic Pharmacology for Nurses 15th edition

Sample Provided Below:

Chapter 3: Drug Action Across the Life Span

Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. What time will the trough blood level need to be drawn if the nurse administers the intravenous medication dose at 9:00 AM?
A. 6:30 AM
B. 8:30 AM
C. 9:30 AM
D. 11:30 AM

ANS: B

Feedback
A Trough blood levels measure the lowest blood level of medicine and are obtained just before the dose is administered. This time is too early to obtain the blood level.
B Trough blood levels are drawn just before the dose is to be administered.
C Trough blood levels measure the lowest blood level of medicine and are obtained before the dose is administered. This time is after the medication is administered.
D Trough blood levels measure the lowest blood level of medicine and are obtained before the dose is administered. This time is after the medication is administered.

DIF: Cognitive Level: Application REF: 31
TOP: Nursing Process Step: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity

2. What will the nurse expect the health care provider’s order to be when starting an older adult patient on thyroid hormone replacement therapy?
A. Administer a loading dose of the drug
B. Directions on how to taper the drug
C. A dosage that is one third to one half of the regular dosage
D. A dosage that is double the regular dosage

ANS: C

Feedback
A Loading doses of drugs could cause severe toxicity.
B Tapering off is characteristic of discontinuation of medications and is not appropriate for this situation.
C To prevent toxicity, dosages for new medications in older adults should be one third to one half the amount of a standard adult dosage.
D Older adults generally need a lower medication dosage than younger patients

DIF: Cognitive Level: Application REF: 33
TOP: Nursing Process Step: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity

3. Which drugs cause birth defects?
A. Teratogens
B. Carcinogens
C. Metabolites
D. Placebos

ANS: A

Feedback
A Teratogens are drugs that cause birth defects.
B Carcinogens cause cancer.
C Metabolites are the end product of metabolism.
D Placebos are drugs that have no pharmacologic activity.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 34
TOP: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity

4. Which life-threatening illness may occur as a result of aspirin (salicylate) administration during viral illness to patients younger than 20 years of age?
A. Anaphylactic shock
B. Reye’s syndrome
C. Chickenpox
D. Influenza A

ANS: B

Feedback
A Anaphylactic shock is caused by a hypersensitivity reaction.
B Children are susceptible to Reye’s syndrome if they ingest aspirin at the time of or shortly after a viral infection of chickenpox or influenza.
C Chickenpox is the result of being infected with a virus.
D Influenza A is caused by a pathogen.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 32
TOP: Nursing Process Step: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity

5. Which classification of medications commonly causes allergic reactions in children?
A. Antacids
B. Analgesics
C. Antibiotics
D. Anticonvulsants

ANS: C

Feedback
A Antacids rarely cause allergic reactions.
B Children are not particularly allergic to analgesics.
C Antibiotics, especially penicillins, commonly cause allergic reactions in children. Intravenous antibiotics can cause rapid reactions; therefore, the pediatric patient’s response to a medication should be assessed and monitored closely.
D Children are not particularly allergic to anticonvulsants.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 32
TOP: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity

6. After giving instructions to an expectant mother about taking medications during pregnancy, which patient statement indicates the need for further teaching?
A. “I will not take herbal medicines during pregnancy.”
B. “For morning sickness, I will try crackers instead of taking a drug.”
C. “If I get a cold, I will avoid taking nonprescription medications until I check with my physician.”
D. “I will limit my alcohol intake to only one glass of wine weekly.”

ANS: D

Feedback
A Limited studies are available regarding the use of herbal medications in general, and thus they should be avoided during pregnancy.
B Alternative nonpharmacologic treatments are appropriate to use during morning sickness. The pregnant woman should also avoid using nonprescription drugs because few data are available about safe use in pregnancy
C Because few medicines can be considered completely safe for use in pregnancy, the physician needs to approve and recommend the use of nonprescription drugs.
D Alcohol needs to be eliminated during pregnancy and for 2 to 3 months prior to conception.

DIF: Cognitive Level: Application REF: 35
TOP: Nursing Process Step: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Health Promotion and Maintenance

7. When is the ideal time for a nursing mother to take her own medications?
A. Before the infant latches on to begin to breast-feed
B. As soon as the mother wakes up in the morning
C. Right before the mother goes to sleep at night
D. As soon as the infant finishes breast-feeding

ANS: D

Feedback
A Medications taken directly before breast-feeding may have a high concentration in the milk and possibly pass on to the baby.
B The mother must take into consideration when her medications are ordered to be taken, and schedule them around breast-feeding.
C The mother must take into consideration when her medications are ordered to be taken, and schedule them around breast-feeding.
D Taking medications after breast-feeding reduces the amount of the medication that will reach the baby.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: 35
TOP: Nursing Process Step: Implementation
MSC: NCLEX Client Needs Category: Health Promotion and Maintenance

8. Which age-related change would most affect transdermal drug absorption in geriatric patients the most?
A. Difficulty swallowing
B. Diminished kidney function
C. Changes in pigmentation
D. Altered circulatory status

ANS: D

Feedback
A Difficulty swallowing would not affect transdermal drugs being absorbed.
B Kidney function affect drug excretion.
C Changes in pigmentation would not affect transdermal drug absorption.
D The decreased circulation that occurs with aging will affect transdermal drug absorption.

DIF: Cognitive Level: Application REF: 28
TOP: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity

9. Which would be considered to reduce accumulation of a drug in a patient who has decreased liver function?
A. Decreasing the time interval between dosages
B. Reducing the dosage
C. Administering the medication intravenously
D. Changing the drug to one that has a longer half-life

ANS: B

Feedback
A Decreasing the time interval between dosages would increase the accumulation of the drug.
B Dosages must be reduced to prevent accumulation.
C The intravenous route has the fastest absorption and with liver dysfunction would increase the accumulation of the drug.
D A similar drug with a longer half-life would stay in the system longer; with impaired liver function, the result would be increased accumulation.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: 29
TOP: Nursing Process Step: Planning
MSC: NCLEX Client Needs Category: Physiological Integrity

10. The nurse is teaching an elderly patient with difficulty swallowing about his medications. Which explanation by the nurse is most helpful?
A. “Enteric-coated tablets can be crushed and taken with applesauce.”
B. “Tablets that are scored can be broken in half.”
C. “Medications labeled ‘SR’ can be crushed.”
D. “Avoid taking medications in liquid form.”

If you would like us to send you a sample chapter or if you have any questions or requests, send us an email and we will respond as soon as possible. Our email is support@nursingtesthelper.com