Sale!

Test Bank Pharmacotherapeutics, 2nd Edition Gutierrez

$486.88 $14.00

SALE: Offer Ends In

 

 

Get this nursing test bank fast. Instant download. If you want “insider” knowledge on a class you are taking in nursing, do yourself a favor and don’t miss this sale and this study material. We share proven strategies to save money and time by studying using these official nursing test bank chapters. You will be able to download TEST BANK PHARMACOTHERAPEUTICS, 2ND EDITION GUTIERREZ instantly today, right after you checkout. You will receive all
Receive the chapters as WORD or PDF files. For a limited time, visit our coupon page to receive even more savings.

Category:

Product Description

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

This nursing test bank is provided to you as an instant download. That means there is no waiting period after you purchase the file. Think about this – passing your exams at school is a choice. This can be accomplished and is usually distinctive for each and every person! Society understands that in order to help one another, we have to learn the latest information in nursing no matter what the subjects are like medical surgical, pharmacology, research, fundamentals, ob and pediatrics etc. chapters for TEST BANK PHARMACOTHERAPEUTICS, 2ND EDITION GUTIERREZ

Learn better and faster using these nursing tools to keep you up to date with the latest information for nursing. To purchase the test bank for this book, you can add this file to the cart and checkout. All the official nursing test bank files for this book will be provided to you for Test Bank Foundations Maternal Newborn Womens Health 6th Edition McKinney Murray

Get your nursing test bank for TEST BANK PHARMACOTHERAPEUTICS, 2ND EDITION GUTIERREZ.

If you would like us to send you a sample chapter or if you have any questions or requests, send us an email and we will respond as soon as possible. Our email is support@nursingtesthelper.com. This download is for TEST BANK PHARMACOTHERAPEUTICS, 2ND EDITION

Sample Provided Below:

Gutierrez: Pharmacotherapeutics: Clinical Reasoning in Primary Care, 2nd Edition

Test Bank

Chapter 2: Clinical Reasoning in Pharmacotherapeutics

MULTIPLE CHOICE

1. A patient arrives at the health clinic with a new prescription, which is questioned by the nurse. The nurse recognizes that the health care provider who does not have legal authority to prescribe a drug for a patient is a(n):
a. Advanced practice nurse
b. Pharmacist
c. Physician
d. Dentist

ANS: B
A pharmacist only has the legal authority to fill and dispense a drug order from physicians, dentists, and advanced practice nurses, who are allowed (within the limits of state law) to prescribe drugs for patients

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 15

2. A mother arranges to have her children immunized with standard childhood vaccinations. What type of treatment objective does immunization achieve?
a. Prevention
b. Cure
c. Alleviation
d. Palliation

ANS: A
Providing childhood immunizations is an effective way to prevent certain diseases from occurring. Drugs used curatively treat an illness or disease that has already occurred. Drugs used to alleviate are part of the supportive therapy the patient receives when at risk for one health problem (such as an ulcer) that is due to the presence of another health problem (such as a major injury). Drugs used in palliation treat a symptom (such as pain) when the patient has an end-stage illness or disease.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 17

3. What treatment objective requires that the individual perceives the illness and also functions in the sick role?
a. Prevention
b. Cure
c. Alleviation
d. Palliation

ANS: B
The first step of clinical reasoning is to develop treatment objectives based on all available patient and drug information. Treatment objectives are influenced by the severity, the urgency, and the prognosis of the disease. Prevention, cure, alleviation, and palliation therapies are interrelated and interdependent, in many instances. In order for cure to occur, the patient must both perceive that the illness exists and simultaneously function in the sick role. Perceiving the illness can occur as part of prevention or alleviation, as well as palliation, but active functioning in the sick role would not simultaneously occur in connection with these treatment objectives.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 18

4. There are many factors that influence the decision to use a specific drug regimen. Consideration of which of the following factors includes evaluating the drug’s therapeutic index?
a. Safety
b. Tolerability
c. Efficacy
d. Price
e. Simplicity of use

ANS: B
There are a multitude of factors that influence the decision to use a particular drug regimen. Preskorn’s “STEPS” mnemonic helps to organize drug information by level of importance:
S—Safety
T—Tolerability
E—Efficacy
P—Price
S—Simplicity of use
The drug variables affecting patient tolerance to a drug include (1) the drug’s potency; (2) the therapeutic index, or the ratio of effective dose to lethal dose; (3) maximum effect, the greatest response possible regardless of the dose given; (4) latency, the time necessary for the onset of therapeutic effects; (5) peak, the time it takes for drug effects to reach maximum; and (6) duration of action, the length of time the drug is effective.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: Page 19

5. There are many factors that influence the decision to use a specific drug regimen. Consideration of which of the following factors includes evaluation of how well the drug actually works?
a. Safety
b. Tolerability
c. Efficacy
d. Price
e. Simplicity of use

ANS: C
Efficacy is the ability of a drug to produce an effect, usually a specifically desired effect, and therefore measures how well a drug works. For example, an efficacious vaccine has the ability to prevent or cure a specific illness.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: Page 19

6. Health care record-keeping requirements are very specific. What is the time period for which all records related to controlled substances must be maintained and available for inspection?
a. Maximum of 5 years
b. Minimum of 3 years
c. Maximum of 4 years
d. Minimum of 2 years

ANS: D
Each health care provider must maintain inventories and records of controlled substances listed in Schedules I and II separately from all other records maintained by the provider. Likewise, inventory and records of controlled substances in Schedules III, IV, and V must be maintained separately or in such a form that they are readily retrievable from the ordinary business records of the health care provider. All records related to controlled substances must be maintained and available for inspection for a minimum of 2 years.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 22

7. Compare the following pieces of legislation and select the one that permits pharmacists to take refill orders by telephone for noncontrolled drugs.
a. Controlled Substances Act
b. Prescription Drug Marketing Act
c. Durham-Humphrey Amendment
d. Sherley Amendment

ANS: C
The Durham-Humphrey Amendment permits pharmacists to take refill orders by telephone for noncontrolled drugs, as well as for controlled substances on Schedules III and IV.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 23

MULTIPLE RESPONSE

1. What are the methods available to assess the degree of patient adherence and satisfaction with a drug regimen? Select all that apply.
a. Pill counts
b. Review of a drug diary
c. Self-reports
d. Direct observation
e. Assessment of physiologic parameters
f. Input from other health care workers
g. Detailed daily patient journal entries

ANS: A, B, C, D, E, F
Methods available to assess the degree of patient adherence and self-satisfaction with the drug regimen may include pill counts, the review of a drug diary, self-reports, direct observation, assessment of physiologic parameters, and input from other health care workers, family members, or friends. Combining several methods provides for a more accurate assessment. There is no evidence that the use of detailed daily patient journal entries can be used to assess patient adherence to a drug regimen, especially until the patient’s literacy level has been assessed accurately.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: Page 20