Sale!

Test Bank Transcultural Nursing Assessment and Intervention 6th Edition Giger

$1,414.00 $14.00

SALE: Offer Ends In

 

 

Get this nursing test bank fast. Instant download. If you want “insider” knowledge on a class you are taking in nursing, do yourself a favor and don’t miss this sale and this study material. We share proven strategies to save money and time by studying using these official nursing test bank chapters. You will be able to download TEST BANK TRANSCULTURAL NURSING ASSESSMENT AND INTERVENTION 6TH EDITION GIGER instantly today, right after you checkout. You will receive all 30

Receive the chapters as WORD or PDF files. For a limited time, visit our coupon page to receive even more savings.

Category:

Product Description

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

This nursing test bank is provided to you as an instant download. That means there is no waiting period after you purchase the file. Think about this – passing your exams at school is a choice. This can be accomplished and is usually distinctive for each and every person! Society understands that in order to help one another, we have to learn the latest information in nursing no matter what the subjects are like medical surgical, pharmacology, research, fundamentals, ob and pediatrics etc. 30 chapters via PDF or Word document for TEST BANK TRANSCULTURAL NURSING ASSESSMENT AND INTERVENTION 6TH EDITION GIGER

TEST BANK TRANSCULTURAL NURSING ASSESSMENT AND INTERVENTION 6TH EDITION GIGER

*** BELOW, IS A SAMPLE FROM THIS NURSING TEST BANK, YOU WILL RECEIVE THE CHAPTERS VIA PDF OR WORD DOCUMENT ***

Giger: Transcultural Nursing, 6th Edition

Giger & Davidhizar’s Culturally Competent Test Bank: NCLEX-RN Review

Chapter 2: Communication

MULTIPLE CHOICE

1. Communication approaches the nurse can use while providing culturally appropriate
nursing care for a client with limited understanding of English include all of the follow-
ing except:

A
.

Using a lot of hand gestures.

B
.

Asking questions that require a yes or no response.

C
.

Repeating the message with different words.

D
.

Speaking slowly and distinctly.

ANS: B DIF: Cognitive Level: Application
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

2. To determine if a client with a limited English vocabulary understands the pre-
operative teaching related to coughing and deep breathing, the nurse should ask the client
to:

A
.

Verbalize what was learned regarding coughing and deep breathing.

B
.

Verbalize to an interpreter how to cough and breathe deeply.

C
.

Demonstrate how to cough and breathe deeply postoperatively.

D
.

Interpret the meaning of the client’s facial expressions and nonverbal cues.

ANS: C DIF: Cognitive Level: Application
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Physiological Integrity

3. While planning discharge teaching, the nurse knows the client with which of the
following family backgrounds is most likely to hold to traditional values?

A
. Chinese
B Indian

.
C
. Amish
D
. African American

ANS: C DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

4. The nurse is working with a culturally diverse patient population in a clinic. In order
to deliver culturally competent care, it is essential for the nurse to:

A
.

Do a physical examination on each patient.

B
.

Do a cultural assessment on each patient.

C
.

Have “lived experience” with the culture of the patients served.

D
.

Observe each patient for his or her unique behavior.

ANS: B DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance

5. Cultural groups vary greatly. Which of the following is false concerning these
differences?

A
.

Environmental control refers to the ability of a group to plan activities that con-
trol nature.

B
.

Social organization refers to the differences that exist within the family unit in a
culture.

C
.

Verbal communication differences exist among cultures, and nonverbal commu-
nication differences exist between cultures.

D
.

The personal space and its meaning vary from one culture to another.

ANS: B DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

6. When planning nursing care for a client with a different cultural background, the
nurse should:

A
. Identify how cultural variables affect the health problem.
B Try to explain how the client can adapt to hospital routines.

.
C
. Speak slowly and clearly to ensure effective communication.
D
. Allow the family to provide care during the hospital stay.

ANS: C DIF: Cognitive Level: Application
KEY: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

7. Which of the following interventions is helpful in communicating with a client who
speaks a language other than yours?

A
.

Reassure the client that you have friends of his ethnic or racial background.

B
.

Speak to the client using his ethnic dialect.

C
.

Ask the client for clarification if you don’t understand what he is saying.

D
.

At the initial meeting, address the client by his first name.

ANS: C DIF: Cognitive Level: Application
KEY: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance

8. Mr. Cappelini is a 40-year-old Italian man who just arrived in the United States. His
English is limited, and the nurse does not speak Italian. Which intervention would be
helpful in communicating with Mr. Cappelini?

A
.

The nurse tells him, “I have Italian friends, so I have a good idea what you
mean.”

B
.

The nurse responds, “Please explain that to me again.”

C
.

Explain in Italian dialect, “I’ma not understandinga you.”

D
.

The nurse greets him with, “Well, Gino, how are you today?”

ANS: B DIF: Cognitive Level: Application
KEY: Nursing Process: Intervention
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

9. Which of the following is an appropriate guideline for overcoming language barriers?

A
. Ask often if the person understands.
B Avoid nouns and conjunctions.

.
C
. Talk slightly louder than normal.
D
. Use gestures with the words.

ANS: D DIF: Cognitive Level: Application
KEY: Nursing Process: Intervention
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

10. When developing communication skills for cultural competence, the best practice for
the nurse when talking with clients of another culture is to:

A
.

Speak loudly and slowly when communicating.

B
.

Always utilize an interpreter if a culturally appropriate interpreter is available.

C
.

Use simple words, avoid use of idioms and medical terms, and assess constantly
for comprehension.

D
.

Always talk with the client and family together, since this will increase the
chance that someone understands what is said.

ANS: C DIF: Cognitive Level: Comprehension
KEY: Nursing Process: Intervention
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance

11. Which of these factors are among those essential in communication assessment?
Mark all that apply.

A
.

Dialect

B
.

Style

C
.

Volume

D
.

Touch

E
.

Context of speech

F
.

Kinesics

ANS: A DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

12. Which of these factors associated with communication differs among cultural groups

and is usually most closely linked to geographic location?

A
. Volume
B
. Dialect
C
. Language style
D
. Kinesics

ANS: B DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

13. Speaking loudly usually denotes anger.

A
.

True

B
.

False

ANS: B DIF: Cognitive Level: Application
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

14. Silence as a method of communication usually indicates nothing.

A
.

True

B
.

False

ANS: B DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

15. Which of these cultural groups may not commonly use touch to convey emotions?

A
.

Italian Americans

B
.

African Americans

C
.

Mexican Americans

D
.

American Indians

ANS: D DIF: Cognitive Level: Knowledge

KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

16. In which of these cultural groups may touch be symbolic of “undoing” an evil spell or
preventing harm or healing? Mark all that apply.

A
.

Mexican Americans

B
.

American Indians

C
.

Italian Americans

D
.

French Americans

E
.

Asian Americans

ANS: A
B, E

DIF: Cognitive Level: Analysis KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

17. The context of speech refers to the use of emotion when communicating.

A
.

True

B
.

False

ANS: A DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

If you would like us to send you a sample chapter or if you have any questions or requests, send us an email and we will respond as soon as possible. Our email is support@nursingtesthelper.com