Test Bank Wongs Nursing Care of Infants 9th Edition Hockenberry Wilson

$9.99

SALE: Offer Ends In

 

 

Get this nursing test bank fast. Instant download. If you want “insider” knowledge on a class you are taking in nursing, do yourself a favor and don’t miss this sale and this study material. We share proven strategies to save money and time by studying using these official nursing test bank chapters. You will receive all 40

Receive the chapters as WORD or PDF files. For a limited time, visit our coupon page to receive even more savings.

Category:

Product Description

Test Bank Wongs Nursing Care of Infants 9th Edition Hockenberry Wilson
nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

This nursing test bank is provided to you as an instant download. That means there is no waiting period after you purchase the file. Think about this – passing your exams at school is a choice. This can be accomplished and is usually distinctive for each and every person! Society understands that in order to help one another, we have to learn the latest information in nursing no matter what the subjects are like medical surgical, pharmacology, research, fundamentals, ob and pediatrics etc. 40 Test Bank Hockenberry: Wong’s Nursing Care of Infants and Children 9e

Learn better and faster using these nursing tools to keep you up to date with the latest information for nursing. To purchase the test bank for this book, you can add this file to the cart and checkout. All the official nursing test bank files for this book will be provided to you for nursing test bank for Test Bank Hockenberry: Wong’s Nursing Care of Infants and Children 9e

Sample Provided Below:

Chapter 03: Family Influences on Child Health Promotion

Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. Which of the following is descriptive of family systems theory?
a. The family is viewed as the sum of individual members.
b. Change in one family member cannot create a change in other members.
c. Individual family members are readily identified as the source of a problem.
d. When the family system is disrupted, change can occur at any point in the system.

ANS: D
Family systems theory describes an interactional model. Any change in one member will create change in others. Although the family is the sum of the individual members, family systems theory focuses on the number of dyad interactions that can occur. The interactions, not the individual members, are considered to be the problem.

DIF: Cognitive Level: Analysis REF: p. 47
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

2. Which of the following family theories is described as a series of tasks for the family throughout its life span?
a. Exchange theory
b. Developmental theory
c. Structural-functional theory
d. Symbolic interactional theory

ANS: B
In developmental systems theory the family is described as a small group, a semiclosed system of personalities that interact with the larger cultural system. Changes do not occur in one part of the family without changes in others. Exchange theory assumes that humans, families, and groups seek rewarding statuses so that rewards are maximized while costs are minimized. Structural-functional theory states that the family performs at least one societal function while also meeting family needs. Symbolic interactional theory describes the family as a unit of interacting persons with each occupying a position within the family.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 48
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

3. Which of the following family theories explains how families react to stressful events and suggests factors that promote adaptation to these events?
a. Interactional theory
b. Family stress theory
c. Erikson’s psychosocial theory
d. Developmental systems theory

ANS: B
Family stress theory explains the reaction of families to stressful events. In addition, the theory helps suggest factors that promote adaptation to the stress. Stressors, both positive and negative, are cumulative and affect the family. Adaptation requires a change in family structure or interaction. Interactional theory is not a family theory. Interactions are the basis of general systems theory. Erikson’s theory applies to individual growth and development, not families. Developmental systems theory is an outgrowth of Duvall’s theory. The family is described as a small group, a semiclosed system of personalities that interact with the larger cultural system. Changes do not occur in one part of the family without changes in others.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 47
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

4. What type of family would the nurse call on in which the paternal grandmother, the parents, and two minor children live?
a. Blended
b. Nuclear
c. Extended
d. Binuclear

ANS: C
An extended family contains at least one parent, one or more children, and one or more members (related or unrelated) other than a parent or sibling. A blended, family contains at least one stepparent, stepsibling, or half-sibling. The nuclear family consists of two parents and their children. No other relatives or nonrelatives are present in the household. In binuclear families, parents continue the parenting role while terminating the spousal unit. For example, when joint custody is assigned by the court, each parent has equal rights and responsibilities for the minor child or children.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 50
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

5. What type of family would the nurse call on in which a mother, her children, and a stepfather live?
a. Nuclear
b. Blended
c. Extended
d. Binuclear

ANS: B
A blended, family contains at least one stepparent, stepsibling, or half-sibling. The nuclear family consists of two parents and their children. No other relatives or nonrelatives are present in the household. An extended family contains at least one parent, one or more children, and one or more members (related or unrelated) other than a parent or sibling. In binuclear families, parents continue the parenting role while terminating the spousal unit. For example, when joint custody is assigned by the court, each parent has equal rights and responsibilities for the minor child or children.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 50
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

6. Which of the following is descriptive of homosexual (or gay-lesbian) families?
a. Nurturing environment is lacking.
b. Children become homosexual like their parents.
c. Stability needed to raise healthy children is lacking.
d. Quality of parenting is equivalent to that of nongay parents.

ANS: D
Although gay or lesbian families may be different from heterosexual families, the environment can be as healthy as any other. Lacking a nurturing environment and stability is reflective on the parents and family, not the type of family. There is little evidence to support that children become homosexual like their parents.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: p. 51
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

7. The nurse is teaching a group of new nursing graduates about identifiable qualities of strong families that help them function effectively. Which of the following qualities should be included in the teaching?
a. Lack of congruence among family members
b. Clear set of family values, rules, and beliefs
c. Adoption of one coping strategy that always promotes positive functioning in dealing with life events
d. Sense of commitment toward growth of individual family members as opposed to that of the family unit

ANS: B
A clear set of family rules, values, and beliefs that establish expectations about acceptable and desired behavior is one of the qualities of strong families that help them function effectively. Strong families have a sense of congruence among family members regarding the value and importance of assigning time and energy to meet needs. Varied coping strategies are used by strong families. The sense of commitment is toward the growth and well-being of individual family members, as well as the family unit.

DIF: Cognitive Level: Application REF: p. 51
TOP: Integrated Process: Teaching/Learning
MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

8. Studies of families with only one child indicate that which of the following is characteristic of only children?
a. Tend to be selfish
b. Resemble firstborn children
c. Are less stimulated toward achievement
d. Grow up lonely and dependent on adults

ANS: B
Only children have many of the characteristics of firstborns. Being less stimulated toward achievement is a characteristic of middle children. Selfishness and growing up lonely and dependent on adults are characteristics not associated with birth order.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 53
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

9. Birth position of children affects their personalities. Which of the following is considered characteristic of children who are the youngest in their family?
a. More dependent than firstborn children
b. More affectionate than firstborn children
c. Identify more with parents than with peers
d. Are subject to greater parental expectations

ANS: B
Later-born children are obliged to interact with older siblings from birth and seem to be more outgoing and make friends more easily than firstborns. Being more dependent, identifying more with parents than with peers, and being subject to greater parental expectations are characteristics of firstborn children and only children.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 54
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

10. Which of the following applies to the rate of frequency of monozygotic (identical) twins being born?
a. Varies among races
b. Affected by heredity
c. Related to maternal age
d. Occurs uniformly in all populations

ANS: D
Monozygotic twins occur with the same frequency in all populations. The tendency toward monozygotic twins is unaffected by heredity. Monozygotic twins are not affected by maternal age, but higher order births are.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 54
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

If you would like us to send you a sample chapter or if you have any questions or requests, send us an email and we will respond as soon as possible. Our email is support@nursingtesthelper.com